chubb-auto-insurance-review
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Απάντηση του συντάκτη: Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου Chubb απευθύνονται σε οδηγούς με ακριβά περιουσιακά στοιχεία που χρειάζονται επιλογές κάλυψης υψηλής ποιότητας. Μπορεί να είναι εξαιρετικό για την ασφάλιση πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων με υψηλές τιμές. Οι άνθρωποι που αναζητούν φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου ή επιλογές κάλυψης χωρίς κόκαλα θα πρέπει να ψάξουν αλλού.


Ασφάλεια αυτοκινήτου Chubb με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται στις περισσότερες πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC
Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών από την JD Power Όχι στη λίστα
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Με μεσίτη
Πώς να υποβάλετε αξίωση Διαδικτυακά ή μέσω τηλεφωνικής γραμμής 24 ωρών ή τοπικού αντιπροσώπου

Πλεονεκτήματα

 • Επιλογές και δυνατότητες κάλυψης Premium
 • Ισόβια εγγύηση σε πιστοποιημένα καταστήματα Chubb

μειονεκτήματα

 • Πρέπει να λάβετε μια προσφορά μέσω ενός μεσίτη
 • Ο Chubb δεν εστιάζει στη φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Τι πρέπει να ξέρετε για Ασφάλεια αυτοκινήτου Chubb

Η Chubb είναι μια ασφαλιστική εταιρεία υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει ασφάλειες αυτοκινήτων, κατοικίας, αστικής ευθύνης, σκάφους και γιοτ, ταξίδια, ζωή, στον κυβερνοχώρο και ειδικές ασφάλειες για πελάτες premium. Υπάρχει εδώ και πάνω από 100 χρόνια και λειτουργεί σε 54 χώρες. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι ο Νο 1 ασφαλιστής για οικογένειες υψηλής καθαρής αξίας στις ΗΠΑ, διαχειριζόμενος περισσότερες από 3 εκατομμύρια νέες απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και να διεκπεραιώσουν τις αξιώσεις τους ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή μέσω του τοπικού τους αντιπροσώπου. Το Chubb προσφέρει επίσης μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά για συσκευές Apple και Android, όπου οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, να διαχειριστούν τα έγγραφα του συμβολαίου και να υποβάλουν μια αξίωση ασφάλισης. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν «ιχνηλάτη καταστροφών» που παρακολουθεί σημαντικά γεγονότα όπως τυφώνες, τροπικές καταιγίδες, πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους.

Επιλογές και δυνατότητες κάλυψης Premium

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου της Chubb, που ονομάζεται Masterpiece® Auto Preference, περιλαμβάνει πολλά premium χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η Chubb θα αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας από το αυτοκίνητο που απωλέσθηκε συνολικά και οι ειδικοί του φανοποιείου θα επιβλέπουν τις επισκευές σας.

Ισόβια εγγύηση σε πιστοποιημένα καταστήματα Chubb

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις επισκευές τους όπου θέλουν, αλλά η Chubb προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για επισκευές που γίνονται σε συνεργεία επισκευής πιστοποιημένα από την Chubb.

Βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες από τη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών της JD Power σχετικά με το Chubb. Ο Chubb ισχυρίζεται ότι το 97% των πελατών αξιώσεων επί πληρωμή ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την εμπειρία τους.

Κάλυψη αυτοκινήτου που προσφέρεται από την Chubb

Το Chubb προσφέρει αυτόματη κάλυψη για πελάτες premium, με όρια κάλυψης που ανέρχονται σε εκατομμύρια. Εκτός από τις τυπικές επιλογές κάλυψης, προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως επίλυση κλοπής ταυτότητας και δωρεάν αντικατάσταση μπρελόκ.

Η εταιρεία προσφέρει τυπικές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου, όπως καλύψεις αστικής ευθύνης, συνολικές, σύγκρουσης και ανασφάλιστων/υπασφάλιστων αυτοκινητιστών. Εάν έχετε ένα κλασικό αυτοκίνητο ηλικίας τουλάχιστον 30 ετών, μπορεί να σας ενδιαφέρει η κλασική ασφάλεια αυτοκινήτου του Chubb.

Η κάλυψη ενοικίασης αυτοκινήτου Chubb προσφέρει έως και 15.000 $ την ημέρα χωρίς όριο. Η κάλυψη ενοικίασης επεκτείνεται σε πελάτες σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Ακολουθούν μερικές από τις άλλες επιλογές κάλυψης ασφάλισης αυτοκινήτου του Chubb.

 • Χρήση ανταλλακτικών από κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού — Η ασφάλεια αυτοκινήτου Chubb καλύπτει ανταλλακτικά κατασκευασμένα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας που διατηρούν το στυλ και την αίσθηση του αυτοκινήτου σας. Γενικά, οι ασφαλιστές πληρώνουν μόνο για ανταλλακτικά μετά την αγορά, τα οποία είναι συνήθως λιγότερο ακριβά και δεν προέρχονται από τον αρχικό κατασκευαστή.
 • Προστασία Προσωπικής Ταυτότητας — Το Chubb αφαιρεί αποθηκευμένες διευθύνσεις, επαφές τηλεφώνου, ακόμη και κωδικούς ανοίγματος θυρών γκαράζ από το αθροισμένο αυτοκίνητό σας, προτού το μεταβιβάσει στον επόμενο ιδιοκτήτη.
 • Λύση κλοπής ταυτότητας — Όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Chubb προσφέρουν μια δωρεάν λύση κλοπής ταυτότητας. Εάν υποπτεύεστε απάτη ή κλοπή ταυτότητας, ο Chubb θα σας συνδέσει με έναν ειδικό που θα σας βοηθήσει στη διαδικασία επίλυσης. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν βοήθεια με την υποβολή δήλωσης, βοήθεια με τεκμηρίωση και τηλεφωνικές κλήσεις, ένα χρόνο μετέπειτα φροντίδα και ένα χρόνο παρακολούθησης πιστώσεων.
 • Προαιρετική κάλυψη συμφωνημένης αξίας — Με αυτήν την επιλογή, ο Chubb καθορίζει την αξία πριν από την απώλεια του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντάς σας τη συνολική αξία σε περίπτωση απώλειας.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων που προσφέρει η Chubb

Το Chubb δεν προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λίστα με εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων. Αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μερικούς τρόπους εξοικονόμησης. Οι εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων με το Chubb ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία, αλλά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Πακέτο ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου
 • Καλή φοιτητική έκπτωση
 • Έκπτωση στην εκπαίδευση οδηγών
 • Αμυντική πίστωση οδήγησης για εκπαίδευση οδηγών
 • Έκπτωση αερόσακου
 • Έκπτωση αντιμπλοκαρίσματος φρένων
 • Έκπτωση κατά της κλοπής
 • Έκπτωση για πολλά αυτοκίνητα
 • Έκπτωση φώτα ημέρας

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου Chubb

Είναι το Chubb μια ασφάλιση υψηλής ποιότητας;

Ο Chubb ειδικεύεται στην παροχή ασφάλισης σε πελάτες με ακριβά περιουσιακά στοιχεία, με όρια συμβολαίου που ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Τι είδους ασφάλιση είναι το Chubb;

Το Chubb προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, αστικής ευθύνης, σκάφους και γιοτ, ταξίδια, ζωής, στον κυβερνοχώρο και ειδικές ασφάλειες για πελάτες premium.

Σε ποιον ανήκει η ασφαλιστική εταιρεία Chubb;

Η Chubb ανήκει στην Chubb Limited, μια εισηγμένη εταιρεία και μέρος του S&P 500.

Δεν είμαι σίγουρος αν Ασφάλεια αυτοκινήτου Chubb σας ταιριάζει? Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Αμερικανοί συλλέκτες: Η American Collectors προσφέρει πολιτικές για κλασικά αυτοκίνητα και δημοφιλή συλλεκτικά αντικείμενα, όπως κρασί και αθλητικά αναμνηστικά. Προσφέρει επίσης κάλυψη «διαπραγματευόμενης αξίας».
 • Allstate: Το Allstate μπορεί να είναι ιδανικό εάν είστε ασφαλής οδηγός και αναζητάτε πρόσθετες επιλογές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο premium σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Σάρα έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın